AGA geïsoleerde stalramen

"De sfeer van het verleden met het comfort van heden"

Hieronder een aantal projecten waarbij AGA stalramen zijn geplaatst.

Moordrecht

Nieuwbouw van woonboerderij. Uitvoering: nieuwbouwpakket, potdekseluitvoering, HR glas met wienersprossen in kleur en verdiept profiel aan de buitenzijde.

naar fotogalerij

Nieuwpoort (Z-H)

Renovatie van rijksmonumentale boerderij. Uitvoering: HR glas met wienersprossen in kleur en verdiept profiel aan buitenzijde.

naar fotogalerij

Wannerperveen

Nieuwbouw van vakantiewoning. Uitvoering: nieuwbouwpakket, standaard HR++ glas en standaard profilering aan de buitenzijde.

naar fotogalerij

Dalfsen

Nieuwbouw van woonboerderij. Uitvoering: nieuwbouwpakket, HR-glas met wienersprossen in kleur, verdiept profiel aan de buitenzijde. Ook 1 raam met gefigureerd glas voor de badkamer.

naar fotogalerij

Zwartebroek

Nieuwbouw van woonboerderij. Uitvoering: nieuwbouwpakket, HR-glas met wienersprossen in kleur, verdiept profiel aan de buitenzijde.

naar fotogalerij

Lettele

Renovatie van woonboerderij. Uitvoering: HR++ glas met standaard wienersprossen in wit.

naar fotogalerij

Standdaarbuiten

Nieuwbouw van paardenstal. Uitvoering: nieuwbouwpakket, HR++ met gelaagd glas en standaard wienersprossen in wit, verdiept profiel aan de buitenzijde.

naar fotogalerij

Markelo

Nieuwbouw van woonboerderij. Uitvoering: nieuwbouwpakket, standaard HR++ glas met standaard profilering aan de buitenzijde.

naar fotogalerij

Zevenhoven

Renovatie van gastenverblijf. Uitvoering:HR++ glas met standaard wienersprossen in aluminium, met standaard profilering aan de buitenzijde.

Het ronde raam is uitgevoerd met HR glas met wienersprossen in kleur.

naar fotogalerij

Rillaert België

Nieuwbouw van hoeve. Uitvoering: nieuwbouwpakket, HR++ glas met standaard wienersprossen in aluminium, verdiept profiel aan buitenzijde.

naar fotogalerij