AGA geïsoleerde stalramen

"De sfeer van het verleden met het comfort van heden"

Hieronder een aantal projecten waarbij AGA stalramen zijn geplaatst.

Moordrecht

Nieuwbouw van woonboerderij. Uitvoering: nieuwbouwpakket, potdekseluitvoering, HR glas met wienersprossen in kleur en verdiept profiel aan de buitenzijde.

Nieuwpoort (Z-H)

Renovatie van rijksmonumentale boerderij. Uitvoering: HR glas met wienersprossen in kleur en verdiept profiel aan buitenzijde.

Wannerperveen

Nieuwbouw van vakantiewoning. Uitvoering: nieuwbouwpakket, standaard HR++ glas en standaard profilering aan de buitenzijde.

Dalfsen

Nieuwbouw van woonboerderij. Uitvoering: nieuwbouwpakket, HR-glas met wienersprossen in kleur, verdiept profiel aan de buitenzijde. Ook 1 raam met gefigureerd glas voor de badkamer.

Zwartebroek

Nieuwbouw van woonboerderij. Uitvoering: nieuwbouwpakket, HR-glas met wienersprossen in kleur, verdiept profiel aan de buitenzijde.

Lettele

Renovatie van woonboerderij. Uitvoering: HR++ glas met standaard wienersprossen in wit.

Standdaarbuiten

Nieuwbouw van paardenstal. Uitvoering: nieuwbouwpakket, HR++ met gelaagd glas en standaard wienersprossen in wit, verdiept profiel aan de buitenzijde.

Markelo

Nieuwbouw van woonboerderij. Uitvoering: nieuwbouwpakket, standaard HR++ glas met standaard profilering aan de buitenzijde.

Zevenhoven

Renovatie van gastenverblijf. Uitvoering:HR++ glas met standaard wienersprossen in aluminium, met standaard profilering aan de buitenzijde.

Het ronde raam is uitgevoerd met HR glas met wienersprossen in kleur.

Rillaert België

Nieuwbouw van hoeve. Uitvoering: nieuwbouwpakket, HR++ glas met standaard wienersprossen in aluminium, verdiept profiel aan buitenzijde.

Sluipwijk

Renovatie kerk.